Wednesday, 16 January 2013

Princess demam

Selamat pagi...

2 hari lepas princess kena injection for 2 month..Alhamdulillah masa di klinik tempoh hari princess x meragam langsung walaupun menunggu lebih kurang sejam la jugak..Faham2 la kalau gov clinic camana kan..Mood princess sangat2 baik..Last princess timbang berat masa dapat injection 1 month..Masa tu berat princess 3.5 kg..Cuma naik about 0.6 kg je dari waktu dia mula2 lahir..By that time princess blom minum susu formula lagi sebab blom jumpa susu yang sesuai..Now bila dah jumpa doc, doc suggest susu formula brand Novalac khas untuk baby yang kembung perut..Alhamdulillah susu tu sesuai dengan princess..So we continue dengan susu tu je la..Walaupun princess minum susu formula, tapi saya still lagi bagi BF..So masa check up princess that day, berat princess dah mencapai 5.2 kg..Waaahhh..Anak mummy ni dah besar..Satu peningkatan yang sangat baik..

Semalam princess demam..Panas badan dia..Terus bagi ubat demam..Masuk tengah hari alhamdulillah suhu badan princess dah turun..Walaupun kurang sihat tapi mood princess tetap ceria..Selalu buat orang ketawa..Bercakap je keje dia..Petang tu kami semua bawak princess jalan2 di IOI Mall Puchong tapi x boleh jalan lama2 sangat sebab sedikit meragam coz nak tido..

...bercakap je keje dia...


p/s : aku bersyukur pada mu Ya Allah, kau kurniakan aku seorang puteri yang sangat bijak pandai..

No comments:

Post a Comment